Зареждане

BJ Penn за завръщането си: Странно е, защото съм притеснен и ме е страх

BJ Penn за завръщането си: Странно е, защото съм притеснен и ме е страх
Публикувано на: Януари 21, 2016 в 12:05 ч

BJ Penn постоянно е затрупан с медийно внимание. Това се дължи най-вече на факта, че само преди дни той обяви, че скоро ще се завърне официално в Октагона и има намерение да се бори за титлата в категория перо на UFC.

Penn в момента тренира в един от най-утвърдените ММА тренировъчни лагери в света, а именно - в Jackson Wink MMA Academy в Албакърки, Ню Мексико.

Ето как коментира и самия Penn своето завръщане в UFC:

"Искам да се завърна и да спечеля колана в категория перо. Целта ми е да стана първия боец в историята на UFC, печелил три титли в три различни дивизии. "

"Вярвам, че мога да го направя с помощта на Greg Jackson. Няма да ви лъжа, чувствам се някак нервен и притеснен от тази нова крачка в моя живот, в моята кариера. Искам да се представя добре. Не искам да злепоставя и Greg. Не желая да злепоставя и цял Hawaii.“

Според "The Prodigy", хората от родния му щат винаги ще са му благодарни за всичко, което той е направил за спорта и за Hawaii.

"Искам искрено да благодаря на цял Hawaii за това, че винаги е зад мен и ме подкрепя. Вече 15 години той е до мен. Където и да отида, той винаги е вътре в мен. Хората ме уважават изключително много и всеки път ми показват своята любов."

"The Prodigy" без съмнение има фенове по целия свят и през 2016 той ще се опита да им покаже, че все още е във форма и заслужава тяхната подкрепа. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес