Зареждане

BJ Penn иска нов двубой срещу Georges St. Pierre

BJ Penn иска нов двубой срещу Georges St. Pierre
Публикувано на: Февруари 6, 2009 в 15:47 ч

"През последните няколко дни чета изявления направени от St. Pierre и Greg Jackson за нашия двубой на 31-ви януари. St. Pierre твърди, че не е "измамник" и че няма проблем за още един двубой през лятото на 2009-та. За хората, които не тренират, значението на вазелина не е толкова познато, но всеки един граплър познава ефекта му. Ако тялото на противника е прекалено хлъзгаво той може да се измъкне от всякакъв ключ или захват, а контролирането на противника чрез захвати е най-важното нещо. Има си причина, поради която не е позволено да се слага вазелин по тялото, освен в зоната по лицето. Заради вазелинът, с който намазаха гърба на St. Pierre, изпълнителният директор на Nevada State Athletic Commission, Keith Kizer заяви, че двубоят между BJ Penn и St. Pierre не е бил честен. Затова бих приел предизвикателството за още един двубой през лятото на 2009-та. Нека се обадим на Dana White и да го уредим."

Това каза шампиона в леката категория BJ Penn, който подаде жалба в NSAC за разследване на Georges St. Pierre и неговият екип заради намазването на гърба на канадеца по време на съвместния им двубой в UFC 94.

bj penn georges st pierre ufc mma свободни двубои

Georges St. Pierre доминираше над BJ Penn в продължение на 4 рунда, когато хаваеца се отказа, тъй като се беше изтощил.

Dana White обаче има планове да изправи BJ Penn срещу Kenny Florian. Междувременно Georges St. Pierre се готви за двубоя си срещу Thiago Alves.

За сега някой иска ли да има трета среща между BJ Penn и Georges St. Pierre или двубоите които предстоят са си идеални?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес