Зареждане

Бивш шампион по бокс се нахвърли на McGregor, после му се извини

Бивш шампион по бокс се нахвърли на McGregor, после му се извини
Публикувано на: Юли 6, 2016 в 14:00 ч
 
Бившият шампион на IBO и IBF в полусредна категория Chris van Heerden бе нает от Conor McGregor в тренировъчния камп на ирландеца преди срещата с Nate Diaz на UFC 202.


Двамата проведоха сериозен брой спаринги, а Van Heerden похвали боксовите умения на “The Notorious”, заявявайки, че McGregor е добър боксьор, като той е останал изненадан от качествата, които ирландецът е показал в спарингите. Той също така добави, че Conor “би могъл да шокира много от феновете на бокса, ако изкара тренировъчен лагер, посветен изцяло на него”.

В последствие обаче се стигна и до неприятен казус между двамата, след като от екипа на McGregor разпространиха видео от тренировъчния лагер на Conor. Това бе и причината Van Heerden да избухне в Twitter, обвинявайки McGregor, че видеото е обработено по такъв начин, че ММА звездата да изглежда по-добър в спарингите, а Van Heerden - по-зле.


След като обаче туитът му не бе приет никак добре от феновете, а и след като премисли ситуацията, Chris van Heerden се извини за поведението си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес