Зареждане

Bisping откачи: Не съм като Germaine de Randamie, к******а

Bisping откачи: Не съм като Germaine de Randamie, к******а
Публикувано на: Юли 4, 2017 в 14:00 ч
 
Шамоионът на UFC в средна категория Michael Bisping изобщо не е щастлив от факта, че бива сравняван с бившата шампионка на UFC в свръхлека категория Germaine de Randamie.
 
Титлата на Randamie наскоро бе отнета, защото тя отказа да я защитава срещу топ претендентката Cristiane "Cyborg" Justino.
 
Bisping бива сравнявам с холандката, защото не планирал да се бие с топ претендентите в своята категория.
 
Първата и единствена защита на титлата, която Bisping направи бе срещу Dan Henderson, който дори не е класиран в Топ 10 в тази категория. След това беше насрочена битка с бившия шампион в полусредна категория Georges St-Pierre, който пък не се е бил от три години, но битката беше отменена поради контузия на канадеца.
 
Ето и отговора на Bisping за сравненията с Germaine de Randamie.
 
"Трябва да внимавам за това, което казвам тук, защото знам, че всички ще викат по мой адрес: "Ти си шибана п***а, защитавал си само срещу Dan Henderson, избягваш основните претенденти". Това не е така, к*****а. UFC ми предложиха тази битка и аз приех, а след това претърпях две операции на коляното, две! Знам че хората ще говорят глупости, защото отстрани изглежда, че избягвам Yoel, но това изобщо не е така. Тепърва започнах да тренирам, но все още немога да направя тренировъчен лагер. Виждам как хората виждат прилики, но ситуацията изобщо не е същата.", заяви Bisping.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес