Зареждане

Bisping не броял Aldo за шампион: 'Той беше нокаутиран за 13 секунди'

Bisping не броял Aldo за шампион: 'Той беше нокаутиран за 13 секунди'
Публикувано на: Юни 8, 2017 в 02:00 ч
 
Докато Jose Aldo разчистваше и тероризираше свръхлеката категория на UFC, включително защитите на титлата си 9 пъти, Michael Bisping не броеше бразилския бомбардировач за шампион, преди да бъде нокаутиран от Max Holloway на UFC 212 миналата седмица.
 
И това няма нищо общо с предишните му успехи, а по-скоро, защото Aldo загуби титлата си, след като бе нокаутиран от Conor McGregor за само 13 секунди. След това той успя да се върне на върха, след като колана на "Notorious" бе отнет, проправяйки път на Aldo до битка за титлата, която той спечели, след като победи Frankie Edgar на UFC 200.
 
"Фантастично е, че Max Holloway спечели и мисля, че това трябваше да се случи, за да се върне малко живота в тази категория", каза Bisping за MMA Fighting.
 
"Защото често казано, Aldo е велик боец, Aldo има невероятно кариера, Aldo това, Aldo онова, всички тези хуваби неща са толкова позитивни, но аз не го броях за истински шампион в категорията. Съжалявам, но той беше нокаутиран за 13 секунди, а в следващата си битка отново се бори с Frankie Edgar за титлата и я спечели. Така че за мен той не бе истинския шампион."
 
 
Що се отнася до Holloway, Bisping смята, че младия хаваец е добавил нов вкус към дивизията, особено сега, след като е безспорен шампион.
 
"От друга страна, ние имаме Max Holloway в серия от 10 поредни победи, който става по-добър и по-добър с всяка следваща битка. Цялата история с битката за междинната титла в UFC 206 ми беше малко измислена, така да се каже, но той победи. Тогава той излезе за битка срещу безспорния шампион, което е пълна глупост, какъв безспорен шампион, той не е безспорен шампион, защото току-що бе нокаутиран за 13 секунди в предишната си битка.", заяви Bisping.
 
"За щастие Max излезе на ринга и го унищожи", добави той. "Страхотна битка, много, много добра битка. Така че сега, мисля, че е справедливо да се каже, че той е безспорен шампион и никой не може да му го отнеме или да го пренебрегне. Да, той загуби от McGregor но това бе преди 3 или 4 години и сега Max е различен боец. Така че свръхлеката категория има затвърден и безспорен шампион, което според мен е страхотно за дивизията", завърши Bisping.
 
Що се отнася до собствената титла на Bisping в средна категория, той вече направи една защита на колана срещу Dan Henderson на UFC 204 през октомври 2016-та година. Но "The Count" не успя да излезе за втората си поредна защита заради операцията на коляното, която претърпя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес