Зареждане

Bisping и Leben се заканват един на друг

Bisping и Leben се заканват един на друг
Публикувано на: Октомври 17, 2008 в 13:10 ч

Michel "The Count" Bisping и Chris Leben е главната MMA среща в турнира UFC 89. Два дни преди събитието Bisping смята, че Leben е уверен, но подценява опонента си.

"Честно казано изглежда ми доста уверен," каза Bisping след пресконференцията преди UFC 89. "Мисля че много ме подценява. Въобще не отдава никакво уважение. Също така каза и доста глупости за мен. Сам се опитва да се убеди като повтаря, че съм нямал издръжливост, нямам здрава брадичка или нокаутиращ удар. Говори само глупости. Доста е уверен, но ще видим какво ще се случи в събота вечер."

mma ufc свободни двубои


"Смятам че подценява цялостната ми игра, особено тази на земята. Доста хора май го правят", добави британецът. "Вероятно си мисли, че може да ме свали на земята и без много усилия да ми направи ключ сякаш съм кукла."

Leben от своя страна сподели, "Единственото нещо по-яко от това да накараш 20,000 души да викат от кеф е да ги накараш да млъкнат. Това ще е яко усещане когато нокаутирам Bisping. Той каза подобни неща в няколко свои изказвания. Хубаво е да пофантазира и той малко. Но това е реалния свят. Не е филм. Не смятам, че ще му се сбъднат мечтите."

 

Повече информация за турнира.


Гласувайте в анкетата кой ще победи в темата във форума UFC 89: Bisping vs Leben.

 

MMA Bulgaria

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес