Най-големият сайт за бойни спортове

       

Ben Rothwell: Ако Ronda не може да се завърне, тя никога не е била шампион

Ben Rothwell: Ако Ronda не може да се завърне, тя никога не е била шампион
Публикувано на: Януари 9, 2017 в 18:00 ч
 
След като нарече нейния приятел Travis Browne “мъжка ку*ва”, боецът от тежка категория на UFC Ben Rothwell подхвана и самата Ronda Rousey.


“Big Ben” сподели мнение, че ако Ronda не може да се завърне след тежката си загуба от Amanda Nunes на UFC 207, то тя е “загубенячка” и никога не е била истински шампион.

Ето какво мисли Ben Rothwell:

“Това, което има значение, е какво ще прави тя сега? Дали тя ще се оттегли от спорта или отново ще чуем името й. Ако тя не може да се завърне след два загубени мача, след като е била поставена на подобен пиедестал, тогава какво? Значи тя е загубеняк и никога не е била истински шампион. Мразете го или го обичайте, но Conor McGregor е добър пример. Той загуби, но не бойкотира медиите, а се завърна и спечели титла. Dominick Cruz също се изправи пред медиите след загуба и се държа като шампион. Те поставят стандартите за всички нас. Така трябва да действаме при загуба. Ronda трябва да се научи от нас в това отношение”.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Cyborg: Ronda Rousey и Conor McGregor са най-прехвалените бойци

Cyborg: Ronda Rousey и Conor McGregor са най-прехвалените бойци
Cris Cyborg не се поколеба да спомене кои са според нея най-прехвалените в UFC бойци. Навярно за някои разкритията ѝ не биха били особена изненада.
Новини » януари 17, 2018 (22)
цялата новина

Ronda Rousey подписа с WWE

Ronda Rousey подписа с WWE
Бившата UFC шампионка в категория петел Ronda Rousey последно се състезава през 2016-та, когато влезе в серия от две поредни загуби.
Новини » януари 16, 2018 (6)
цялата новина
Мнения в Facebook