Зареждане

Artem Lobov разкри подробности за атаката срещу Rasul Mirzaev

Artem Lobov разкри подробности за атаката срещу Rasul Mirzaev
Публикувано на: Януари 6, 2017 в 14:00 ч
 
Боецът Artem Lobov проговори за ужасния инцидент с неговия колега Rasul Mirzaev, който бе прострелян няколко пъти след сблъсък в нощен клуб в Москва.


Mirzaev бе прострелян и ограбен няколко дни, след като той, Artem Lobov и Ali Bagautinov посетиха нощен клуб в Москва, влизайки в конфликт с мъже от дагенстански произход.

Lobov разкри, че основната причина за спора е бил Conor McGregor - съотборник на Lobov, който не иска да се бие с Khabib Nurmagomedov. Поне според дагестанците. Между мъжете в клуба е възникнал спор, който е бил осуетен от охраната, но дагестанците не са забравили случилото се. Дни след инцидента, Mirzaev бе атакуван и прострелян, а от дома му бяха откраднати пари и бижута.

Ето какво разказа Artem Lobov:

“На 16 декември Rasul Mirzaev и Ali Bagautinov заведоха мен и Peter в нощен клуб в Москва. Там към нас се доближиха няколко мъже от Дагестан. Те ми казаха, че ме уважават и уважават факта, че подкрепям Conor McGregor, с който пробихме заедно, въпреки факта, че Khabib е руснак. Докато говорехме, един от приятелите на Rasul и един от дагестанците започнаха да проявяват агресия един към друг. Не знам каква беше причината, но и нищо кой знае какво не се случи, защото аз и Rasul бързо прекратихме всичко и продължихме с вечерта си. Доколкото зная, нищо друго не се е случило. Дори не обърнах внимание, защото инцидентът бе незначителен”.

“В последствие обаче разбрах, че Rasul е отишъл до тоалетната, където един от дагестанците го е ударил в задната част на главата. Rasul е започнал да се отбранява, като охраната се е намесила и е прекратила всичко. Когато попитах защо никой не ми е казал нищо за това, те ми отговориха, че са искали аз да се радвам на вечерта. А и не било толкова сериозно. Всичко това и доведе до атаката спрямо Rasul в края на годината”.

За щастие, Rasul Mirzaev претърпя успешна операция и върви към пълно възстановяване.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес