Зареждане

Arlovski записа победа над Browne с контузен крак

Arlovski записа победа над Browne с контузен крак
Публикувано на: Май 26, 2015 в 16:00 ч

Един от най-атрактивните двубои в UFC 187 беше срещата между Andrei Arlovski и Travis Browne.

Двамата бойци в тежката категория направиха страхотен двубой, в който се изсипаха много удари.

Изглежда обаче, че Arlovski е получил контузия в крака си и битката е била на косъм да пропадне. Беларусинът е скъсал мускулни влакна в прасеца си в седмицата преди събитието.

Ето какво каза президентът на UFC, Dana White малко след състезанието.
 
"Два часа преди срещата той дойде и ние мислихме, че няма да се бие. Той беше получил някаква травма в прасеца си предната вечер и едва ходеше, дойде куцайки. Лекарите го прегледаха и мога да ви гарантирам, че той стискаше зъби и искаше да им покаже, че може да се бие. Затова лекарите му казаха, че всичко зависи от него и дали той иска да се бие. Той отговори, че иска.

После казах на хората му, да го доведат при мен и го питах 'Искаш ли да се биеш? Сигурен ли си, че искаш да излезеш в този двубой? Не е нужно да го правиш.' Той ме погледна и каза 'Ти сериозно ли ме извика за това? Да, ще се бия.' И си излезе. А след това влезе в Октагона и видяхте какво направи."

10 години след като Arlovski бе обявен за шампион на UFC, "The Pitbull" нокаутира третия в класацията на тежката категория, увеличавайки победната си серия до три поредни успеха.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес