Зареждане

Arlovski: Overeem контузи и мен, той контузва всички с които тренира

Arlovski: Overeem контузи и мен, той контузва всички с които тренира
Публикувано на: Август 19, 2014 в 12:55 ч

Andrei Arlovski коментира скорошната контузия на Jon Jones, която се получи по време на спаринг на шампиона с Alistair Overeem.

Anthony Johnson беше първият боец, който каза че е забелязал грубата игра на "The Reem" докато двамата са били съотборници в Blackzilians.

Сега Andrei Arlovski също споделя спаринг преживяваванията си с холандеца.
 
"Не искам да раздухвам слуховете, но има истина в тях. Преди няколко дни правих спаринг с Overeem и имах подобно преживяване. Обикновено спаринг партньорите не искат да нанесат реално поражение един на друг. Но Overeem в един момент заби много силно коляно в стомаха ми. В реален двубой можех да падна нокаутиран на земята след такъв удар.

Веднага след това отидох до болницата, за да проверя дали нямам счупени ребра. Слава Богу, всичко беше наред, макар че с треньора ми се страхувахме, че двубоят ми с Antonio Silva може да бъде отложен.

Постъпката на Overeem беше неочаквана и мръсна, затова исках после да му отмъстя, да му вкарам поне един лакет. Но треньорът ми по бокс, Andrey Ivchuk, който тогава беше до мен, ме успокои :'Не падай на такова ниско ниво като него'. Както виждате, важно е да имате мъдър треньор. Убеден съм, че Overeem е контузил Jones, защото той просто контузва всеки, с когото тренира."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес