Зареждане

Anthony Pettis за Josh Thomson: Знам какво може да се очаква от него

Anthony Pettis за Josh Thomson: Знам какво може да се очаква от него
Публикувано на: Септември 20, 2013 в 08:58 ч

Шампионът в леката категория на UFC, Anthony Pettis има нов опонент при първата си защита на титлата в Октагона.

В началото на седмицата от UFC обявиха, че първоначалния претендент TJ Grant е контузен и се оттегля от UFC on FOX 9 и бившия шампион в леката категория на Strikeforce, Josh Thomson ще се яви като заместник за двубоя на 14-ти декември.

Thomson се завърна в UFC след 8 години с нокаут във втория рунд над Nate Diaz, а Pettis знае че опонента му е много корав, също колкото и първоначалния претендент.
 
"Вече очаквах, че Thomson ще получи двубой за титлата. Знам че с TJ щеше да е много тежък двубой и му съчувствам за контузията, но ще бъда подготвен и за Thomson."

Grant и Thomson са приключвали техните двубои преди края на редовното време предимно със събмишъни, но Pettis очаква двубоят му с Thomson да се проведе в стойка.
 
"Това е различна игра, но той е страйкър, така че това е добре за нас. Тренирали сме жиу-житцу заедно на Хаваите, така че знам какво може да се очаква от него."

След като Grant обяви в Tiwtter оттеглянето си от двубоя, феновете започнаха да искат шампиона в категория перо Jose Aldo да се изправи срещу Pettis. "Showtime" иска този двубой да се случи, но не вярва, че бразилецът ще го приеме.
 
"Не мисля, че UFC биха спрели така и двете категории. Но този двубой определено ще се случи. Всеки го иска."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес