Зареждане

Anthony Johnson преминава в полу-тежката категория

Anthony Johnson преминава в полу-тежката категория
Публикувано на: Юли 16, 2012 в 12:49 ч

Бившия боец в полу-средната категория Anthony "Rumble" Johnson заяви, че ще търси свеж старт в полу-тежката категория, след като не успя да се почувства добре в полу-средната и средната.

"Това е нов старт. Сега или никога. Имам много неща да подобрявам, особено когато съм в полу-тежката. Има много добри страйкъри и граплъри. Хора като Lyoto Machida са в тази категория. Той е заплаха за всеки/ Ще видим. Много съм развълнуван и ще видим какво може да се направи.

Не искам повече да стресирам тялото си така. Сваляйки толкова килограми за кантара е много натоварващо. Не искам да минавам през всичко това пак. Мисля, че отдавна трябваше да се преместя в тази категория. Не съжалявам за миналото си, защото то ме направи това, което съм в момента.

Сега ще се бия с по-големи състезатели. Но няма да е по-различно от тренировките ми с Rashad Evans и Alistair Overeem. Не ме интересува размера. Колкото са по-големи, толкова по-тежко падат."


Johnson няколко пъти не успяваше да влезе в категорията си по време на официалните кантари преди двубоите си през изминалите години и реши да се премести в различни категории. Последното местене е от средната в полу-средната категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес