Зареждане

Anthony Johnson: Двубоят с Glover Teixeira може да се реши от една грешка

Anthony Johnson: Двубоят с Glover Teixeira може да се реши от една грешка
Публикувано на: Август 17, 2016 в 16:00 ч
 
Голямото събитие на UFC 202 несъмнено е сблъсъкът между Conor McGregor и Nate Diaz, но във файт картата има и още един двубой от голямо значение. Това е сблъсъкът между Anthony Johnson и Glover Teixeira, който ще определи следващия опонент на шампиона в полутежка категория Daniel Cormier.


Говорейки за срещата, “Rumble” Johnson не скри респекта си към ветерана Glover Teixeira, но добави, че и той има какво да предложи в двубоя.

“Glover е ветеран, това е сигурно. Той е бил в клетката с най-добрите. Зная обаче, че стига да го докосна, веднага ще спечеля уважението му. Ние сме двама уважителни бойци. Бием се здраво и не говорим глупости, независимо дали печелим или губим. Зная обаче, че ако успея да го докосна дори малко, той ще започна да ме уважава повече. Същото важи и за мен. Просто трябва да намеря пролука, която да използвам. Зная, че Glover ще се бие умно. Той няма избор, защото осъзнава, че ако направи грешка, ще гледа тавана и ще се чуди какво е станало. Същото ще се случи и с мен, ако аз допусна такава. Той умее да удря наистина здраво. Но дали може да удря по-силно от мен? Не. Мисля, че ще бъде една наистина здрава битка”.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес