Зареждане

Anthony Johnson държи под око 'гангстера' Cirkunov

Anthony Johnson държи под око 'гангстера' Cirkunov
Публикувано на: Февруари 7, 2017 в 18:00 ч
 
Anthony Johnson излиза срещу Daniel Cormier за титлата в полутежка категория на UFC 210. Очаква се победителят от срещата да излезе срещу Jon Jones, който в момента изтърпява наказанието си за употреба на забранени вещества.


И докато “Rumble” също е съгласен, че Jones трябва да бъде следващият на опашката, той държи под око и някои от останалите бойци в категорията.

Johnson обърна по-специално внимание на един от тях - Misha Cirkunov, заявявайки, че има желание да изпробва уменията си срещу него.

“Много момчета в тази категория работят добре. Jimi Manuwa нокаутира OSP по един чист начин. Кой друг? Gus все още е тук. Не бих останал изненадан, ако те опитат отново да изправят Gus и Jon един срещу друг, само за да видим, дали би имало различен резултат. Има няколко момчета, които определено грабват вниманието ми”.

“Мисля, че освен DC, човекът, който привлича вниманието ми, е Misha Cirkunov. Този пич е звяр. Той е звяр, човече. Харесвам стила му, като освен това той има зверска физика. Мисля, че той си е направо гангстер. Не мисля, че е близо, но определено е някой, който си струва да следиш”.

Cirkunov все още няма загуба в UFC, печелейки всичките си четири двубоя в компанията до този момент. При това, всяка една от победите му бе чрез завършек на опонента му - веднъж с нокаут и три пъти със събмишън.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес