Зареждане

Anthony Johnson: Belfort ще бъде нокаутиран и заключен ... едновремено

Anthony Johnson: Belfort ще бъде нокаутиран и заключен ... едновремено
Публикувано на: Януари 11, 2012 в 10:30 ч

 

UFC 142: Vitor Belfort ще бъде нокаутиран и заключен ... едновремено. Ако търсите да отличите някаква слабост в Anthony Johnson, то със сигурност това няма да бъде липсата на самочувствие.

Бившия гигант в средна категория, който прибягваше до „пинчерски” диети, най накрая премина в дивизия, в която може да участва с едни по-естествени (и по-здравословни) килограми  - 84 килограма

За негово нещастие, неговия първи опонент е бившия номер едно претендент, който приветства “Rumble” в средната категория , като втори главен ивент на UFC 142: Aldo vs Mendes, който ще се проведе на 14 януари 2012, в HSBC Arena в Рио де Жанейро, Бразилия.

Това ще е труден тест, за 84 килограма, но това не означава да освиркаме Johnson, който, в своето последно видео, каза на феновете си „Виктор няма да хареса, какво съм му подготвил

Жиу-жицу. Ще му заключа задника. Ще го нокаутирам и ще го заключа ЕДНОВРЕМЕННО! Vitor, няма да хареса това, което съм му подготвил на земята! Лакти, бейби! Ритници и удари, идващи отзад. Правя маваши-гери от гард! За едни ще е страхотна нощ в Бразилия, а за други ужасна”

Чуйте какво още казва Johnson, докато тренира с The Blackzilians

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес