Зареждане

Anderson Silva: Късметът на Chris Weidman изтече

Anderson Silva: Късметът на Chris Weidman изтече
Публикувано на: Април 14, 2017 в 10:21 ч
 
Легендата Anderson Silva също сподели своето мнение относно случилото се на UFC 210 и загубата с технически нокаут на Chris Weidman срещу Gegard Mousasi.


Самият Weidman продължава да търпи критики. След като шампионът в дивизията Michael Bisping го нарече “малка кучка”, сега “The Spider” сподели мнение, че “късметът на Weidman най-накрая е свършил”.

“Правилото е много ясно - неговите ръце не бяха на земята. Той получи удари с коляно, които бяха легални. Правилото е ясно. Ако ръцете му бяха на земята, тогава няма как да му вкараш удари с коляно. Mousasi обаче го повдигна, докато го удряше. Очевидно това бе грешка на рефера”.

Според Silva, Chris Weidman е разчитал много на късмета си по време на своята ММА кариера, но сега късметът му е изтекъл.

“Тези неща могат да се случат. Weidman е голям късметлия, но този път той нямаше късмет. Късметът му изтече. За известно време той имаше късмет, но сега всичко приключи.”

Макар и Anderson Silva да не е конкретен, вероятно той визира и своите два мача със Chris Weidman. В първия той загуби, след като видимо прекали с цирковете и позволи да бъде свален на земята, а във втория бразилецът счупи по брутален начин крака си при опит за удар.

Моментът не е никак добър за Chris Weidman, имайки предвид, че "All American" е в серия от три поредни загуби, допуснати срещу Luke Rockhold, Yoel Romero и Gegard Mousasi.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес