Зареждане

Anderson Silva: Боксова среща с Roy Jones Jr е по-важна от двубой с GSP или Jones

Anderson Silva: Боксова среща с Roy Jones Jr е по-важна от двубой с GSP или Jones
Публикувано на: Юли 5, 2013 в 15:44 ч

След като вече името му остана в историята на средната категория завинаги, Anderson Silva вече е наясно какво иска да постигне от тук нататък. Много хора искат да го видят в супер-двубой срещу Georgest St. Pierre или Jon Jones, но Silva все още е убеден, че по-голямо предизвикателство е боксова среща с легендарния Roy Jones Jr.
 
"От професионална гледна точка вече съм постигнал всичките си цели. Не виждам повече предизвикателства в кариерата си. Сега се стремя да бъда по-добър човек всеки ден. Искам да съм добър пример за тези около мен. Това е най-важно за мен. Двубой с Jon Jones, St. Pierre или Weidman няма да промени нищо. Историята вече е написана."

изглежда супер-двубоите наистина не значат нищо за него на този етап от кариерата му. Но какво би го развълнувало и мотивирало да върви напред?
 
"Вярвам, боксов че двубой с Roy Jones Jr ще бъде много по-добър избор. Мисля че наследството ми е вече налице. Вече съм се бил по света. Мисля, че съм единствения атлет в този спорт, който има 4 колана от 4 различни организации. Имам титлата на Cage Rage. Имам титлата на PRIDE, след като победих Dan Henderson. Освен това съм шампион и в Shooto и UFC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес