Зареждане

Amir Khan: Ще се бия с McGregor, за да докажа, че съм мъж

Amir Khan: Ще се бия с McGregor, за да докажа, че съм мъж
Публикувано на: Юли 29, 2016 в 14:03 ч
 
Имайки предвид, че разполага с професионален актив от 31 победи и едва 4 загуби, включително притежавайки във времето и не една световна титла, надали някой би казал, че Amir Khan има нужда да доказва, че е истински мъж.


Въпреки това, 29-годишният боксьор е готов да влезе в Октагона с Conor McGregor, за да докаже мъжеството си. Поне според неговите думи!

След като се появи снимка, на която Khan позира с шампионски пояс от UFC, а в последствие и самият той заяви в интервю, че е готов да се бие с McGregor според правилата на ММА, британецът отново повтори желанието си да се пробва в Октагона.

“Ще се бия с McGregor, за да докажа, че съм истински мъж. Не съм от хората, които бягат. Никога не съм бягал от двубой и няма и да го направя”.

“Conor изглежда като човек, който има същия характер като мен. Може би това е нещо, което ще се случи в бъдеще. Защо не? Определено бих влязъл в Октагона с него. Conor, ти си голямо име. Нека направим така, че този двубой да се случи. Ще се радвам да го направим. Ако той го иска, тогава нека го уредим”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес