Зареждане

Aldo: Преди имаше чест и респект, но сега трябва да правим пари

Aldo: Преди имаше чест и респект, но сега трябва да правим пари
Публикувано на: Април 13, 2017 в 12:00 ч
 
Шампионът на UFC в категория “перо” Jose Aldo заяви, че вече е фен на т.нар. “trash talk”, защото именно той продава мачове, като отбеляза самият той.


“Мисля, че това е страхотно. Това е, което продава мачове. Това ни носи пари. Ние сме във време, което е тотално различно от онова, когато аз започнах в спорта. Когато аз стартирах, имаше чест и уважение между бойците - това бе цялата философия. Днес, ако не говориш и не провокираш, няма да се биеш с никого. Просто ще стоиш на края на опашката, защото твоят ранкинг не е добър.”

“Това, което наистина може да те отведе някъде, е да говориш за твоя опонент и да продаваш мача си. Това има значение днес. И мисля, че е абсолютно нормално. Например моя двубой с McGregor - направих много пари. Мога да съм шампион, да имам чест и респект, но няма нужда да поддържам този статут на добро момче. Трябва и да говоря глупости”.

“В днешно време атлетите са истинските мачмейкъри. Ако атлетът започне да говори глупости, двубоят ще се случи. Мисля, че това е нормално. Когато мачът е приключил, ние тръгваме в различни посоки, но ще имаме пълни джобове. А в крайна сметка, най-вече това има значение”.

Jose Aldo се изправя срещу Max Holloway на UFC 212 на 3 юни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес