Зареждане

Al Iaquinta: Собственикът на UFC никога няма да бъде един от нас

Al Iaquinta: Собственикът на UFC никога няма да бъде един от нас
Публикувано на: Юни 1, 2017 в 08:00 ч
 
Най-накрая Al Iaquinta се завръна в октагона на UFC, след като прекара известо време, в това да тества пазара на недвижими имоти в Ню Йорк. Не защото "Ragin Al" бе обсебен от земните ценности, но по-скоро защото бойните спортове се бяха отнесли към него доста нелюбезно.
 
По-конкретно, UFC и неговия начин на правене на бизнес.
 
Представете си разочарованието му, когато организацията бе продадена на WME | IMG с обещанието за ново начало и по-добри времена за бойците, който да могат до достигнат пълният си потенциал, роботейки със супер агента и нов собственик на UFC Ari Emanuel.
 
Изглеждаше добре на хартия.
 
"Мисля, че Ari Emanuel, се опитва да бъде един от нас, но това никога няма да се случи", каза Iaquinta пред MMA Junkie. "Той се разхожда, опитвайки се да се размотава с всички, което беше готино да се види, но той просто не е един от нас. Това няма да се случи."
 
Iaquinta (13-3) прекара две години на страни от спорта, преди да се завърне за UFC Fight Night 108, където разби Diego Sanchez в съ-основната битка в Нашвил.
 
Победата бе петта подред за Iaquinta и това може да го постави в позиция да атакува титлата в леката категория, ако допуснем, че младока ще се задържи в спорта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес