Зареждане

Ако Conor McGregor победи Mayweather, може и да не се бие повече

Ако Conor McGregor победи Mayweather, може и да не се бие повече
Публикувано на: Април 22, 2017 в 08:54 ч

Докато почти никой не вярва, че Conor McGregor може да запише победа над Floyd Mayweather Jr, все пак мисълта от първо поражение на легендарния боксьор и то от ММА боец е интригуваща. Но за разлика от повечето фенове на ирландеца, тренировъчният партньор на McGregor, Gunnar Nelson не вярва че победа над Mayweather ще се отрази положително на кариерата му в ММА.
 
"Никога не знаеш какво ще направи той след това. Ако победи Mayweather не съм сигурен, че изобщо ще се бие отново. Не знам, но сигурно ще го видим в някое друго лудо начинание.

Или пък ще се бие с Khabib Nurmagomedov, ако Khabib е във форма. Нали имаше нещо нередно с бъбреците му напоследък. Ще видим какво ще прави, но Conor се фокусира върху нещата едно по едно. В момента на фокус е Floyd Mayweather."

Някой би ли обвинил McGregor, ако се откаже от двубоите след победа над "Money"? Все пак очакваната печалба е огромна. Определено парите са достатъчни за да води улегнал живот в Ирландия заедно със семейството си, без да му се налага да рискува здравето си в клетката или ринга отново.
 
"Просто не знам защо ще иска да се върне в UFC," продължава с разсъжденията си Nelson. "Разбира се, винаги има още нещо повече. Но той все пак ще има бебе и не знам какво ще му е в главата тогава. Ще има купища пари. Може би ще направи още един боксов двубой, ако този премине добре. Ще видим."

Истината е, че има още време и неясноти до двубой с Mayweather, но по всичко личи сякаш McGregor ще го получи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес