Зареждане

Twins MMA-4 в началото на февруари в София

Twins MMA-4 в началото на февруари в София
Публикувано на: Януари 12, 2014 в 15:04 ч

На 8 февруари в град София ще се проведе четвъртото поред състезание по свободни боеве на организацията Twins MMA. 

Организаторите в лицето на Румен и Росен Димитрови вече обявиха първата среща от фай-картата на предстоящия турнир, а именно сблъсъка между Христо Йорданов и Васил Дойчинов.

Христо Йорданов е на 32г. с лично тегло от 100 килограма от град Пазарджик. Основен спорт на Йорданов е Джудото, където е печелил международен турнир в тежка категория, шампион на аматьорски ММА категория над 100 кг., медалист от държавното първенство по Бойно Самбо категория над 100 кг.

Сравнително късно започва своята състезателна кариера, но това не му пречи да се изправя срещу най-добрите и да провежда атрактивни двубои. Винаги излиза с невероятното желание за победа, това е боеца за който е играл с почти всички големи имена в българския ММА. Има 5 професионални ММА срещи с изключително трудни съперници сред тях са Борислав Иглев, Никола Дипчиков, Камен Георгиев. За 2013г. е шампион от международен турнир по Санда в тежка категория. Мачовете му винаги са дълги и изтощителни, кондиционната му подготовка е на много високо ниво.

През декември 2013г очаквания сблъсък между Христо и столичният боец Димитър Каменов не се състоя поради контузия, все още противникът му не е възстановен и дълго очаквания мач се отлага за по-късно. Сега ще се изправи срещу не по-малко опасният Васил Дойчинов

Дойчинов от своя страна е висок 191 см. и тежи 145 кг. и е едва на 20 години. За пръв път на TWINS MMA и въобще в българския ММА ще участва толкова тежък състезател.

Васил, вече 15 години тренира Джудо и Самбо , започва в Локомотив София с треньор Емил Йосифов, с когото постигна всичките си успехи: 8 пъти шампион на България по Джудо и 6 пъти шампион на България по Самбо, многократен шампион от турнири по целия свят, Вице европейски-шампион по Самбо и 3-ти от световното по Самбо за младежи.

От 14-годишна възраст е в националния отбор по Джудо – където преминава през всички възрастови групи. За развитие на ударната си техника тернира Бокс при Иван Ангелов и Марчо Марков. Подобрява уменията си по кикбокс при Мохамед Насри.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес