Зареждане

TWINS MMA-3 на 15 декември в София

TWINS MMA-3 на 15 декември в София
Публикувано на: Ноември 13, 2013 в 18:24 ч

След отлагане на септемврийската гала на TWINS , сега всичко е готово TWINS MMA-3 ще се проведе на 15 декември в София, зала "Христо Ботев".

Все още не са потвърдени срещите с чуждестранните състезатели. Останалите срещи ще бъдат анонсирани тази седмица. Във връзка с появилите се спекулации, от TWINS MMA уточниха: никой от анонсираните в интернет-пространството мачове не е предлаган за осъществяване.

Мача Любомир Симеонов – Никола Дипчиков е абсолютно невъзможен тъй като двамата често тренират заедно. Имаше предложение за мачове за бойци, които не само, че никой не ги е гледал, но дори и Google трудно намира информация за съществуването им.

Някои бойци решиха да се само рекламират и искаха мачове с трайно контузени състезатели, за които ММА-обществеността знае , че не биха приели мачове в обозримо бъдеще.

TWINS MMA напомнят, че организационният им екип е съставен от настоящи и бивши състезатели и треньори и критериите им за смислени мачове е доста по-високи от организиране на мачове на съмнителни бойци доказали, че нямат функционалната издръжливост на проведат 3 рундов мач.

От TWINS MMA адмирират предизвикателствата, но не и когато даден състезател иска да предизвика друг ,който е небоеспособен! На фейсбук страницата на организацията, потребител даде предложение да се състоят мачове между българи и чужденци. Организаторите му благодарят и се радват, че има конструктивни мнения! Този път ще има предимно участници от 84 килограма нагоре, с изключение на основния мач, който ще е в полусредна категория.

Един от постоянните участници на TWINS MMA, непобедения до момента боец Стоян Димитров се контузи по време на тренировка и отпада от участие! "

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес