Зареждане

Тихомир Благовестов срещу Никола Одрински в TWINS MMA 10

Тихомир Благовестов срещу Никола Одрински в TWINS MMA 10
Публикувано на: Май 4, 2015 в 21:09 ч

Тихомир Благовестов срещу Никола Одрински в категория до 70 кг. на галата Туинс ММА-10 на 8 май 2015г в зала „Христо Ботев“ , София.

Двама обещаващи бойци в категория до 70кг, които ще атакуват върха на категорията! Тихомир Благовестов е шампион по самбо. Започва да тренира от 9-годишен с джудо и самбо в школата на Досьо Досев и Ивайло Досев в гр.Севлиево. Носител е на множество медали от европейски и световни първенства През 2014 г. дебютира в Бойното самбо и печели бронз на европейско първенство и сребро на световно, а през месец септември 2014 г. е носител на световната купа по бойно самбо в категория до 74 кг. Има два ММА мача.

Срещу него ще излезе шампиона по борба- Никола Одрински , Никола два пъти е шампион на аматьорски ММА, сега на Туинс ММА-10 ще направи профи дебюта си .Подготвен е много добре и очаква да направи зрелищна среща.. Разчита на събаряния и мощни удари на земята .

Билети за TWINS MMA -10 могат да бъдат закупени на ticketpro.bg или на тел: 0888009028. Цена на билета 20 лева. зала „Христо Ботев” в София от 20.00часа. Зрителите на залата , ще могат да виждат всички детайли от мача и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи. Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата! Очакваме Ви на 8 май 2015г. от 20.00часа.

Пълна файт-карта на вечерта:

Никола Дипчиков vs Дани Митчел (Англия) до 84 кг
Валентин Бенишев vs Майкъл Брайтмън (САЩ) до 70кг
Виделин Видев vs Бранко Бабачев до 77кг
Александър Иванов срещу Петьо Кръстев до 77кг
Росен Димитров срещу Котя Кристиян(Молдова) до 77кг
Деян Топалски срещу Сергей Барбероше (Молдова) до 84кг
Валентин Тимов срещу Георги Георгиев до 84кг
Мариан Димитров срещу Камен Георгиев до 90кг , /Бойно Самбо-правила/
Тихомир Благовестов срещу Никола Одрински до 70 кг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес