Зареждане

Сърджан Роганович срещу Камен Георгиев на 6 февруари

Сърджан Роганович срещу Камен Георгиев на 6 февруари
Публикувано на: Януари 25, 2014 в 09:52 ч

На 6 февруари в град София ще се проведе четвъртото поред състезание по свободни боеве на организацията Twins MMA. В една от топ-срещите на бойния спектакъл ще се противопоставят един срещу друг българинът Камен Георгиев и черногорецът Aires Benrois .

Сърджан Роганович от Черна Гора е висок 186 , тежи 93кг на 34 години. Черен колан 2 -дан Карате, има титли от няколко международни турнира по Карате. Шампион на Черна Гора по Санда и Кикбокс. Тренировъчните му лагери са с националните отбори на Черна гора по Кикбокс и Самбо.

Той е представител на една от най-добрите кикбокс школи в източна и централна Европа. В професионалния ММА има седем мача , 6 победи и 1 загуба, повечето мачове са извън родината му.

На въпроса какво очаква от предстоящия си мач, заяви:

„Очаквам да победя с нокаут и в това няма никакво съмнение!”

Камен Георгиев започва състезателната си кариера с Джудо в Софийския Университет „Св. Климент Охридски”, паралелно с това има участия на състезания по традиционно Джу-джуцу, Санда, Граплинг. Медалист от няколко световни и европейски първенства по Бойно Самбо. Вицеевропейски шампион по ръкопашен бой. Двукратен европейски и двукратен световен шампион по Санда. Трикратен национален шампион по бразилско жиу жицу.

Един от най-опитните ММА състезатели у нас, с много международни срещи, както в категория до 93 кг така и в тежка категория. Пропусна участие на предното издания на TWINS MMA , поради контузия. Тренира с Нурал Назмиев и Тони Маркулев. На въпроса какво очаква от предстоящия си мач , заяви:

„Победа...независимо как! Рано или късно, противника ми ще допусне грешка и аз ще се възползвам!”

Това са всички мачове за галата ТWINS MMA-4 , София, на 6 февруари 2014г от 20.00 часа в зала „Христо Ботев”., цена на билетите 20лв.

За пръв път във файт картата на ТWINS MMA има трима чужденци , заедно с оспорваните български мачове, това издание обещава да надмине всички предишни :

Антон Бранков срещу Мартин Тодоров до 70кг.;
Павел Георгиев срещу Янко Борисов до 77кг.;
Величко Ботев срещу Цветелин Гергинов до 77кг.;
Бранко Бабанчев срещу Борис Иванов до 77 кг.;
 Христо Йорданов срещу Васил Дойчинов- тежка категория.над 93кг;
Драгомир Илиев срещу Тони Маркулев до 84кг.;
Деян Топалски срещу Aires Benrois до 84кг.;
Сърджан Роганович срещу Камен Георгиев до 93кг. ;
Витор Нобрега срещу Росен Димитров до 77кг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес