Зареждане

RPC: Rising Force - Каменов срещу Влахов

RPC: Rising Force - Каменов срещу Влахов
Публикувано на: Февруари 8, 2011 в 16:23 ч

Подбора на състезателите и техните противници, или т.нар. “мач мейкинг” е изключително важен фактор при подготвянето на файт картата. Организаторите от клуб „Real Pain” стриктно подбират бойците, така че при противопоставянето им един срещу друг, резултатът да е непридвидим.

 
Условие, което изпълнено е основният фактор, гарантиращ една интригуваща и качествена среща.
 
В няколко последователни материала представяме най-интересните двубои от предстоящата гала вечер.
 
rpc rising force димитър каменов петър влахов
 
Димитър Каменов срещу Петър Влахов,стил ММА, Категория 93кг.,2 рунда х 5мин.
 
Това е една от подгряващите срещи, която определено се очаква с голям интерес.Агресивният стил на игра и атрактивната физика на Каменов ще зарадват както мъжката, така и дамската част от публиката. Състезателят е с основна дисциплина класическа борба. Възпитаникът на ЦСКА е участвал в множество състезания по „Аматьорски ММА” и в „Граплинг турнири”. Димитър е ученик на Любомир Геджев (клуб „Real Pain”), а тренировките в клуб „VIP RING” му помагат да усъвършенства уменията си в страйкинг.Петър Влахов също е състезател с победи в Аматьорския правилник на ММА.Изключително силен в играта на земя. Петър посещава тренировките на Любомир Геджев и след участието си в летния лагер, организиран от клуб „Real Pain” показва голям напредък в Граплинга.
 
Прогноза:
Подобен вид срещи винаги са интригуващи, тъй като са смесени два различни стила на игра. Петър Влахов е боец, който разчита на техника и ще дебне момента, докато от страна на Димитър Каменов, се очаква агресивно нападение и стремеж за приключване на срещата максимално бързо и сигурно.
 
Датата е 18 Февруари, мястото Зала 1 на НДК.
 
10 изключителни ММА срещи,
3 зрелищни Муай-тай двубоя..
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес