Зареждане

Ronny Alexander срещу Георги Валентинов - видео и коментари

Ronny Alexander срещу Георги Валентинов - видео и коментари
Публикувано на: Октомври 21, 2013 в 09:24 ч

ММА състезанието RPC: Be Strong се проведе на 19-ти октомври в Арена Армеец като част от фестивала за силови и бойни спортове Dimitar Dimitrov's Classic 2013.

Главната среща на вечерта беше дългоочакваният двубой между венецуелският ММА състезател Ronny Alexander и един от най-силните ни и комплексни бойци Георги Валентинов.

Ronny Alexander запиваше изключително атрактивни и силни победи при всяко свое гостуване в България, като дори надигра едни от най-добрите ни и известни ММА състезатели у нас, Росен и Румен Димитрови.

Валентинов също жъне победи както у нас, така и в чужбина и от дълго време чакаше срещата си с Ronny. Двамата трябваше да се изправят преди няколко месеца в турнира Cage of Glory, но поради контузия на Валентинов срещата бе отложена.

Дългоочакваният сблъсък се състоя в RPC: Be Strong на 19-ти октомври, а Валентинов бе сочен за аутсайдер в срещата, тъй като Alexander има много повече опит, тренировки и срещи зад гърба си. Българският боец обаче опроверга всички тези мнения като се би мъжки и надигра, макар и много оспорвано венецуелецът. Крайният резултат от двубоя бе победа за Георги Валентинов след изключително оспорвана среща и с разлика от само 1 точка.

Поради изключително равностойния двубой и появилите се различни коментари след него, предоставяме ви пълен запис от срещата на двамата ММА бойци, като очакваме вашите коментари след като  я изгледате.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес