Зареждане

Отворено писмо до всички медии от продуцентска компания MaxFight

Отворено писмо до всички медии от продуцентска компания MaxFight
Публикувано на: Юни 12, 2013 в 15:15 ч

На първи март 2013 година, „MAXFIGHT“ и спортен клуб „TWINS MMA“ организираха професионалния турнир по ММА - "MAXFIGHT-30". Турнирът се проведе в зала „Христо Ботев“ в Студентски град.
 
Молбата на продуцентска компания “MAXFIGHT” към медиите, които съобщават новини около въпросното събитие от 01 март, е то да не бъде отразявано като самостоятелен продукт на „TWINS MMA”. Състезанието е продукт на „MAXFIGHT” и е редно да бъде представяно в медийното пространство само като такова от марката „MAXFIGHT”.
 
През годините „MAXFIGHT” организира редица турнири с участието и на чуждестранни бойци, доказателство, за което са 30-те професионални ММА гала вечери и множеството аматьорски състезания.
 
От 2012 година продуцентска компания „MAXFIGHT” стана и официален партньор на световната телевизия Eurosport. Компанията има изключителните права за партньорство при организирането на турнирите „Bigger’s Better”, продукция на Eurosport.
 
На 5 юли 2013година, след по-малко от месец, в гръцкия курорт Порто Карас ще бъде проведено поредното шоу от серията „Bigger’s Better”, организирано от компания „MAXFIGHT”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес