Зареждане

Официално: Георги Станчев подписа договор с M-1 Global

Официално: Георги Станчев подписа договор с M-1 Global
Публикувано на: Ноември 30, 2012 в 16:00 ч
 
Бургаският ММА боец Георги Стоянов, по-известен като Станчев, подписа двугодишен контракт със световната руска организация М1 Global.

Договорът му гарантира 6 мача за общ хонорар от 30 хиляди щатски долара.

Представляваният от най-големия български проумотър „MaxFight Promotion” боец, ще дебютира на руския ринг на 8 декември.

В Москва 70-килограмовият Георги ще има за съперник топ боеца на Германия и шампион в предходно издание на М1 Global - Даниел Велчер. Немският претендент за титлата има в статистиката си 28 победи и 9 загуби, както и повече от 40 мача.

Станчев е записал 12 победи и 1 загуба в професионалната си кариера. Георги Стоянов – Станчев се готви край морето под наставленията на треньора Теодор Карастоянов. Той коментира предстоящото си участие, с лаконичното:

„Мотивиран съм!”. 

Съотборниците на Станчев коментират оживено, че боецът се подготвя както физически, така и психически, а това което ще коментира ще бъде след сблъсъкт в Москва. На въпрос за жребия, за съперника, както и за очакванията от възпитаника си, треньорът Теодор Карастоянов пък отговори така:

„Вярвам в него и все пак за това отиваме – за да победим, а не да загубим! Ако нямаме вяра то по-добре да се откажем. Искам да отбележа и, че Георги изгегли много тежък жребий. Знаете, че това е един от най-класните бойци в Европа в тази категория. И нас ни мотивира, че ще излезем срещу силен съперник. Това е предизвикателство. Но пак казвам, аз вярвам в силното представяне на Станчев!”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес