Зареждане

Обединени бойни клубове с общ календар до края на година

Обединени бойни клубове с общ календар до края на година
Публикувано на: Октомври 11, 2015 в 11:12 ч

Различни клубове по ММА с общ календар до края на година. Календарът ще бъде по градовете и с дати, които не се засичат. В момента протичат консултации по определяне на датите. Всяка организация запазва своята самостоятелност и собствен правилник за провеждане на събитията!
 
Предварително обсъдения график се налага с оглед съобразяване натоварването и предпазване от контузии на състезателите.

Част от бойците на клубовете, които подкрепят обединението ще вземат участие на предстоящите:
Pro Fight , Световно първенство по бойно самбо, Граплинг , Джудо, Санда турнири. По клубовете кипи усилена подготовка.

Всички стискат палци на Марко Косев в похода му за пета световна титла по Бойно самбо, постижение което ще е без аналог.

С оглед на пуснатите безпочвените доноси срещу събития на обединените бойни клубове, в момента протичат юридически консултации с цел предотвратяване на сaботажи на дейността!

Международна подкрепа за обединените български клубове изразиха две от най-големите организации по ММА: M-1 и FFC, както и българските бойци в WSOF: Благой Иванов, Красимир Младенов, Станой Табаков и Тихомир Благовестов.

Кратък преглед на дейността на промоутърите със значителен принос за развитие на смесените бойни изкуства в България, показва, че стотици състезатели са започнали развитието си от техни турнири! Турнири, чиято бройка надхвърля 100, докато събитията на непризната от ММА-обществеността федерация се броят на една ръка.
Радостното е, че ежедневно расте броя на клубовете и фирмите, които ги подкрепят и се присъединяват към инициативата за отхвърляне на принудителните мерки които се опитва да налага Недков.
 
 
Относно интервюто му за "неизвестността" на Росен Димитров и Теодор Карастоянов зад граница, интересен e факта, че те са канени и участвали на дълги тренировъчни лагери в САЩ.  Докато "известния" С.Недков няма шанс да получи виза за там. Остава открит въпроса, дали компетентните българските власти са се заинтересували защо?! 

А, наричайки състезанията незаконни, той възпрепятства конституционното право на гражданите за сдружаване и свободата.

Припомняме, че българските граждани имат конституционното право на сдружаване и свободата под каква форма това да бъде направено!

Също така, държавата насърчава развитието на физическото възпитание и спорта, като признава заниманията с физически упражнения и спорт за вътрешно присъща потребност и право на всички български граждани!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес