Зареждане

Twins MMA включи услугите на Fight Scout при мачмейкинга си

Twins MMA включи услугите на Fight Scout при мачмейкинга си
Публикувано на: Май 28, 2022 в 10:43 ч
Мобилното приложение Fight Scout е иновативни решение за изграждане на контакти и развитие на кариерата на професионални състезатели по бойни спортове, което улеснява комуникацията и ускорява развитието на кариерата на атлетите в цял свят.

Вече няколко федерации и организации ползват активно приложението, което е безплатно и може да се свали от всеки боен атлет, който иска да бъде забелязан от международни мениджъри и организатори.

Българският промоутър TWINS MMA е поредната организация, внедрила приложението си при мачмейкинга:

"Fight Scout е иновация. Именно затова призоваваме всички бойци на Twins MMA, както и всички останали български бойни атлети от професионални спортове като ММА, бокс, кикбокс и др. да направят своя профил в приложението си, като по този начин ще бъдат забелязвани не само от локални организатори, но и от мениджъри и промоутъри от цял свят," пишат от TWINS MMA.

Мобилното приложение е активно едва от два месеца, но вече през него се сключват договори за участия и спонсорства, а българските бойци, които се регистрират сега, получават привилегията за допълнителна реклама в каналите на приложението.

Приложението Fight Scout е налично за Android и iPhone и може да се свали от официалните ап сторове или на www.fightscout.app


Междувременно днес (28-ми май) е датата за 16-тото събитие на TWINS MMA, което ще се проведе в гр. Перник.

Галавечерта ще включва битки по правилата на ММА, cageboxing, граплинг, бойно самбо и др.

Вижте също: TWINS MMA 16 с битки по разнообразни правилници в Перник тази събота

Главната битка на вечерта е между местния боец и национал по ръгби, Веселин Пейчев, който ще се изправи срещу опитниця ММА и кикбокс състезател с богата кариера в Англия, Никола Златев.

Началото на битките е в зала "Борис Гюдеров" от 18:30 часа.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес