Зареждане

Николо Бонати: Фокусиран съм върху стратегията, която ще сработи перфектно

Николо Бонати: Фокусиран съм върху стратегията, която ще сработи перфектно
Публикувано на: Октомври 17, 2013 в 18:00 ч

Николо Бонати е румънският боец, което ще се изправи срещу българският талант Никола Дипчиков в ММА състезанието RPC: Be Strong, което ще се проведе на 19-ти октомври в Арена Армеец, като част от фестивала за силови и бойни спортове Dimitar Dimitrov's Classic 2013.
 
"В страхотна форма съм. Тренирам много интензивно - кикбокс, борба и бразилско жиу-житцу.

Тренировъчният ми лагер е в Букурещ в клуба Absoluto BJJ. Тренировъчните ми партньори са неколкократни национални и международни шампиони по жиу-житцу, борба и кикбокс.Имаме много добър отбор, който вдига лимитите ми по време на всяка тренировка."

Подготовката на Бонати изглежда доста тежка, но той залага предимно на стратегията си, за да стигне до победата в срещата му с Дипчиков.
 
"Преди двубоя си не обичам да мисля за опонента. Фокусирам се повече върху стратегията.

Имам изработен игрови план, в който тренирам и смятам, че ще сработи перфектно.

Надявам се да стане интересен двубой, независимо дали ще загубя или спечеля. Надявам се да спечеля и сърцата на българските фенове."

MMA състезанието ще бъде кулминацията на фестивала, като преди него през деня в Арена Армеец ще се проведат състезания по граплинг, муай тай, жиу-житцу, стронгфит, вдигане от лежанка, бодибилдинг и бикини фитнес.

Билети може да закупите от касите на ticketpro.bg или от магазинът на ММА България на ул. Искър 16 в София. Цените са 10, 15 и 20 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес