Зареждане

MaxFight-27 отстъпва зала Арена Армеец на волейболистите

MaxFight-27 отстъпва зала Арена Армеец на волейболистите
Публикувано на: Май 20, 2012 в 13:37 ч

Вместо но 9 юни 2012 столичната спортна зала „Арена Армеец” ще бъде домакин на 27-то издание от професионалния турнир по ММА на 16 юни 2012-та година. От ръководството на най-зрелищния комплексен боен спрот единодушно взеха решение да изместят датата на ММА Гала спектакъла със седмица, заради домакинството на страната ни за световната олимпийска квалификация по волейбол.

Не трябва да възпрепятстваме важните събития в спорта, особено тези, които ни носят световна слава и самочувствие” – коментираха от ММА федерацията. Международните проумотъри вече са уведомили чуждестранните бойци, който трябваше да летят в началото на юни за Европа. Един от тях е тежкия Уес Симс, който ще бъде съперник на Любо Симеонов в клетката.

Както е известно федерацията по волейбол получи домакинство на квалификациите, които са от 8 до 10 юни и въпреки предимството си заради по-ранното ангажиране на зала „Арена Армеец” от „Максфайт” изместиха турнира си.

Пожелаваме успех на момчетата в мачовете им от нашия поток – коментираха още ММА бойци и треньори – Стискаме палци в срещите с Германия, Аржентина и Португалия, а после нека волей националите бъдат гости на бойното шоу.

Спортменството е важно нещо и ако не ние спортистите, кой би го показал по-добре" – коментира Пламен Петров – Легендата, който е международен рефер и председател на родната съдийска бригада в най-тежкия боен спорт.

Както е известно в 27-то шоу на „MAXFIGHT” ще се проведе и първия етап от Гран При шампионатът на България в категория до 93кг. В сблъсък за първото място участват осем състезатели сред които и чужденци. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес