Зареждане

Квалификациите за световното по Combat Wrestling са на 4 април в София

Квалификациите за световното по Combat Wrestling са на 4 април в София
Публикувано на: Февруари 24, 2015 в 09:30 ч

Първото световно първенство по Combat Wrestling ще бъде във Варна, а квалификациите за определяне представителите на България ще са в София на 4-ти април 2015.

Отново в залата на „Боен Клуб България” на столичния булевард” Цар Борис -III” N224 ще се проведе граплинг състезанието „Combat Wrestling-Sofia”, неговото второ изданиe ще бъде квалификация за национален отбор.

Срещите по тази правилник са  динамични, за което предразполага наличието на ММА-клетка. Състезателите не могат да напускат състезателна площ и така няма пропиляно време, а пасивната игра не се толерира и при всяко забавяне, бойците ще бъдат вдигани в стойка.

Нациите които ще участват с най-многобройни отбори:САЩ, Канада и Мексико също определиха дати за квалификации, тъй като при тях конкуренцията за място в националните отбори е убийствена.

В САЩ се очаква най-много квоти за световното първенство в България да вземе отбора на легендата Джош Барнет, а в Мексико -отбора  на друга граплинг звезда -Дан Шоу, който ще проведе и семинар във Варна.
Всички отбори ще имат право на един състезател във всяка категория.

Представителя за България-Камен Георгиев заяви,  че е постигнал съгласие с основателя на на стила -Нориаки Кигучи, нашата страна като домакин да картотекира по трима състезатели на категория.

Нориаки Кигучи е поканил Камен Георгиев в своето доджо, след участието му в турнира Ganryujima в Токио.
Категориите за световното първенство и квалификациите по Комбат Рестлинг са следните: при мъжете и юношите са 52кг, 57кг, 62кг, 68кг, 74кг, 82кг, 90кг, до 100кг и над 100кг при жените: 48, 52, 56, 60, 64, 68, 72, 80, +80 кг. Времетраенето на една среща е 5 минути, ако има равенство се определят още две продължения по 3 минути.

Таксата за участие в квалификациите е 20 лева.

А, българската федерация поема половината от такса участие на нашите представители на световното първенство на 22 август във Варна,  която е на стойност 39 евро.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес