Зареждане

Гилбърт Айвъл отново идва в България

Гилбърт Айвъл отново идва в България
Публикувано на: Февруари 11, 2009 в 00:00 ч

Холандската звезда в Смесените бойни изкуства (ММА) - Гилбърт Айвъл, ще пристигне в края на седмицата в България. Той ще бъде специален гост на първата галавечер за годината, организирана от Българската федерация по ММА (БФММА). Надпреварата ще се проведе в неделя. Домакин е старозагорската зала ДЗУ.

Айвъл ще бъде рефер на мачовете. Освен него по покана на президента на БФММА Любен Джубрилов пристигат още президентът на Светвната Кикбокс Мрежа (WKN), Стефан Кабрера, белгийската звезда с турски произход Осман Ягин (носител на 16 световни титли и 31 европейски титли по тайбокс и кикбокс), както и участникът в първия сезон на риалитито „Шоутайм", което излъчи Евроспорт - неколкократният световен шампион по тай бокс от Франция Грегори Шоплен. Сред ВИП гостите на шоуто ще бъдат тежката артилерия на силовите спортове - шампионите по бодибилдинг Христомир Христов, Димитър Димитров и Георги Димитров.


Междувременно стана ясно, че се променя датата на втората галавечер за сезона, организирана от БФММА. Тогава България ще приеме САЩ в битка от веригата М1. Нашият тим е в една група със сборен тим от американци и кандаци, Финландия и състава на Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург).

Първият сблъсък от потока ще се състои на 28 март вместо на 21 март. Причината за промяната е волейболният двубой от Световната лига. В останалите мачове от групата българските национали гостуват на 2 май в Бразилия на Бенелюкс, а на 4 юни в Сеул Лъвовете ще играят срещу финландците.

gilbert yvel mma смесени бойни изкуства

 

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес