Зареждане

Деян Топалски срещу Зураб Зарнадзе на 14 декември в Банско

Деян Топалски срещу Зураб Зарнадзе на 14 декември в Банско
Публикувано на: Ноември 20, 2013 в 08:31 ч

Този сезон Grand Hotel Bansko стартира инициатива да реализира ежеседмично събития от висок клас, като кани гост-изпълнители, музиканти, танцьори, актьори, бойци и други в най-голямата ивент зала в Югозападна България, находяща се в хотела.

Първото от дългата серия събития (14.12.2013, 21ч) ще бъде атрактивната ММА гала вечер, където сили ще премерят Български и Гръцки бойци от най-висока класа.

Ето и цялата карта на предстоящия турнир:

1. 53 кг. Адамопулу Нандиа срещу Kaролина Динева;
2. 77 кг. Анагностопулос Йоанис срещу Даниел Стоичков - Дупница;
3. 63 кг. Папунаишвили Георги срещу Сотир Кичуков - Поморие;
4. 84 кг. Гиатрас Агелос срещу Пламен Пенчев - Русе;
5. 70 кг. Папагеоргиу Панайотис срещу Георги Станчев - Бургас;
6. 84 кг. Зураб Зарнадзе срещу Деян Топалски - София.

В гала вечерта ще вземат участие най-изявените състезатели от България и Гърция.

Очаква се топ срещата на вечерта да бъде между един от най-добрите ни бойци Деян Топалски и най-силния гръцки състезател в категорията Зураб Зарнадзе.

След временното оттегляне на Благой Иванов - Багата от спорта ММА и след заминаването на Любо Симеонов, за да се състезава в чужбина, на основен фокус у нас е именно Топалски. Започнал с кик-бокс, сега той е отдаден на ММА и демонстрира учудваща издръжливост, перфектна техника на ринга и заразително желание за победа. До сега Деян има 8 победи в турнири и 1 загуба в чужбина.

В битките ще вземат участие и шампиони като Георги Станчев, Сотир Кичуков, како и за пръв път на роден терен ще станете свидетели на женска среща - с участието на Каролина Динева.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес