Зареждане

Ангел Караиванов: Чаках с нетърпение този сблъсък. It's time!

Ангел Караиванов: Чаках с нетърпение този сблъсък. It's time!
Публикувано на: Октомври 12, 2013 в 09:24 ч
На 19-ти октомври 2013 в зала “Арена Армеец”, София, ще се проведе първият по рода си международен спортен фестивал "Be Strong - Dimitar Dimitrov's Classic", който ще включва най-атрактивните, зрелищни силови и бойни спортове

Във файт-картата на турнира бе добавена и супер-среща по правилника на ADCC по събмишън граплинг между варненския ММА боец и треньор на клуб "Десант", Николай Добруджански и талантливия състезател на столичния клуб "Martial Animals", Ангел Караиванов.

Срещата между двамата бойци ще бъде първата от програмата за вечерта, като след тях започват битките по правилника на ММА.

И двамата състезатели са добре познати на участниците в съревнованията по граплинг. Сега те излизат един срещу друг, за да определят кой от тях владее по-добре техниките на земя.

Седмица преди супер-сблъсъка между двамата атлети от ММА-България потърси един от участниците, Ангел Караиванов, за кратко интервю преди събитието на 19 октомври:

 Как се чувстваш преди състезанието?

Чувствам се все по-добре и по-подготвен преди предстоящия двубой на 19 октомври.

 Къде и с кого се готвиш за този сблъсък?


Основна част от подготовката ми протича с треньор и спаринг-партньор Славчо Хардалиев в комапнията на Камен Георгиев, Галин Танчев, Иво Василев,, и разбира се подкрепата на всички момчета от "Маршъл Анималс" с които тренираме в зала "Lonsdal", София от 19:00 часа.

Какво мислиш за противника си? 

До сега не е имало двубой помежду ни, но се познаваме покрай турнирите и имам добро впечатление за него.

Как смяташ, че ще протече срещата? 

Убеден съм, че и двамата сме тренирали много. Срещата ще бъде изключително динамична и отворена към игра. До колкото знам и Добруджански и аз ще играем да победим преди финалния гонг. Така, че ще се насладите на един запомнящ се двубой.

 На какво ще заложи
ш като умения или стратегия?

Силните тейкдауни и динамично търсене на събмишън.

Твоето послание към Добруджански? 

Чаках с нетърпение този сблъсък. It's time!

От сутринта на 19-ти октомври в Арена Армеец ще се проведе фестивала за силови и бойни спортове "Dimitar Dimitrov's Classic 2013", който ще включва състезания по грпалинг, муай-тай, бразилско жиу-житцу, вдигане от лежанка, стронгфит, бодибилдинг, бикини фитнес, а вечерта грандиозно ММА състезание.

Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketpro.bg и магазинът на ММА България.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес