Зареждане

Wanderlei Silva подготвя ТВ шоу, споменава и Благой Иванов

Wanderlei Silva подготвя ТВ шоу, споменава и Благой Иванов
Публикувано на: Септември 25, 2009 в 16:30 ч

Риалити шоуто на Wanderlei Silva, ще има за цел да намери бойци за отбора на Silva, Wand Fight Team. Също така бе потвърдено, че шоуто ще се излъчва и ще бъде представено по телевизионната мрежа.

На 14 ноември в Wand Fight Team Training Center в Las Vegas, ще се проведе открит кастинг. Според SIlva, 10 бойци ще бъдат избрани и поканени да тренират заедно с него в тренировъчният му лагер.

 

"Тези атлети ще бъдат обучени от мен и моят екип, като след две седмици, те ще участват в двубой", заяви SIlva. "Всичко това ще бъде заснето, като част от новото ми риалити шоу."

В Wand Fight Team към този момент тренират бойците, Demian Maia, Vitor Vianna, Jorge Lopez, Kit Cope, Sydney Silva и Marlon Matias, а бившия шампион от турнира PRIDE е винаги в търсене на аматьори и професионални бойци, които да се включат в отбора.

"Светът е пълен с добри бойци, на които не се предоставя необходимата възможност", казва Силва. "Точно като на човека, който победи Fedor на самбо, но никой не знае кой е той." (Тук Silva има предвид именно българина Благой Иванов - Багата). "Има много велики бойци, които нямат възможност да станат част от един голям отбор."

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес