Зареждане

Fedor Emelianenko кандидат за сената в Русия

Fedor Emelianenko кандидат за сената в Русия
Публикувано на: Юни 6, 2010 в 17:44 ч

Според сигурен източник от Русия, Fedor Emelianenko ще се кандидатира за място в конгреса от името на партията "Обединена Русия". Партията е водеща в страната и държи около 80% от местата в сената, а Fedor ще представлява своя регион. Официалното изявление най-вероятно ще се състои в близките дни. Според последните слухове боецът ще изиграе двата си двубоя по договор със Strikeforce, а след това ще се оттегли от MMA.

Ето и изявление от M-1 Global:

"Регионалния политически консул на партията 'Обединена Русия' одобри списък от кандидати за вътрешно-партийните избори. Списъкът се състоеше от 58 кандидата. След изборите през октомври ще бъде установено кой ще получи първото място.

Списъкът съдържа и 24 нови имена, които не се участвали никога в подобни избори. Една от целите беше да се включат не само членове на партията, но и нейни привърженици и други кандидати. Такъв пример е директора на комбината КМА Руда - Владимир Том и изпълнителния директор на JBK - Юри Селиванов.

Сред другите кандидати е и известния атлет Фьодор Емелианенко, новият директор на Техническия университет - Сергей Глаголев, директора на обществения институт Александър Маматов и др."

fedor emelianenko
strikeforce mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес