Зареждане

Wadnerlei Silva се оттегли от двубоя с 'Cro Cop', Mirko полудя

Wadnerlei Silva се оттегли от двубоя с 'Cro Cop', Mirko полудя
Публикувано на: Декември 2, 2016 в 18:12 ч

Бившият боец на UFC и дългогодишна икона от PRIDE, Mirko Filipovic е в много лошо настроение. Вероятно защото новината, че Wanderlei Silva се отказва от участието си в отворения турнир на RIZIN, в който трябваше да се срещне с хърватина.

Може би е видял това видео?

Ето какво каза Mirko:
 
"Току-що получих съобщение от RIZIN, че Wanderlei 'Смелото сърце' Silva не иска да се бие с мен. Уплашил се е и си е променил мнението, но го е било страх от самото начало. Правеше се на корав по време на пресконференцията през юли и ме предизвикваше на битка. След всичко това си казах, че този човек има кураж, но сега всички виждаме от какво е направен. Веднъж беше безстрашен, а сега единствено може да посегне на някой комар.

А и Wanderlei, да не си посмял да дойдеш в Сайтама и да гледаш турнира като зрител, защото ще те ошамаря. Ти не си нищо повече от една страхлива кучка. Толкова много те уважавах до днес. Предлагам ти да си смениш прякора с някой, който ще ти отива повече... Wanderlei 'The Chicken' Silva."

Silva все още не е коментирал официално каква е причината за оттеглянето му.

Filipovic и Silva се биха до равенство в PRIDE през 2002, а при реванша им 4 години по-късно "The Axe Murderer" припадна от удар с ритник в главата.

А дали и кога ще завърши тяхната трилогия, тепърва ще разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес