Зареждане

Репортаж от MMA състезанието "Oplot Challenge-49” с българско участие

Репортаж от MMA състезанието "Oplot Challenge-49” с българско участие
Публикувано на: Април 10, 2013 в 20:49 ч

На 06.04.2013 г. в боен клуб „ОПЛОТ” в гр. Харков,Украйна, се състоя “OPLOT CHALLENGE-49” в рамките на който се проведоха срещи между български  бойци от различни клубове  представени от  ”CAGE OF GLORY” и бойци от Украйна, като една  част бяха  от  СК „ОПЛОТ”.

1-ва среща в категория до 66 кг.
Пепи Иванов срещу  представителя на СК „ОПЛОТ” шампион на Русия и световен шампион по бойно самбо, европейски шампион по „микс файт” Бекбулат Магомедов.

Срещата  започна с  проучващи удари от страна на двамата състезатели . Магомедов прихвана краката на  съперника си  и нанесе  няколко  удара  в стойка. След  това премина в  партер и продължи да нанася удари .Това му позволи да вземе положение „фул  маунт” и продължи до  блокиране  ръката на  Пепи  с коленете си,като го лиши от възможност за защита .
След няколко точни удари в първата минута и шест секунди Иванов  прекрати срещата.

2- ра среща в категория до 66 кг
Станислав Енчев  срещу  Сергей  Сокол (Хищника), представител на отбор от   Украйна.

В първия рунд и двамата състезатели показаха много добра ударна техника в стойка ,като си разменяха множество удари с ръце и колене. Сергей  Сокол  събори съперника си и боя продължи в партер. Станислав Енчев  се опита да направи „ключ” на ръката  ,но украинеца се измъкна и боят продължи в стойка. Сергей  Сокол  успя да хване опонента си за врата и направи опит за душене с гилотина, но Станислав се оказа опитен боец и се измъкна от захвата.

Втори рунд започна с обмен на удари,но бързо премина на земята, където нашият състезател бързо зае положение за „фул маунт” от което украинския състезател се опита да избяга, но попадна  в захват на врата и се предаде във втората минута и три секунди.

3-та  среща в  категория до 70 кг
Валентин Николов (Извънземното) срещу  Александър Бутенко (Желязната хватка)  представител на СК „ОПЛОТ”

Първият  рунд  започна с размяна на удари. Александър  се опита да пренесе схватката на земята,но се наниза на коляното на Валентин и получи сериозна аркада,но продължи атаката. Лекарска помощ получи между първи и втори рунд. Срещата приключи със съдийско решение в полза на  украинския състезател.

4-та среща в  категория до 77 кг
Йордан  Кирчев  срещу Владимир Гинжу възпитаник на АБИ „Чест” представител на Украйна.

На  тази среща в зрителите се създаде впечатление,че се намират на шампионат по „лоу-кик”. Срещата приключи по точки 30:25 в полза на Владимир (Цербера).

5-та среща в категория до 84 кг
Виктор  Николаев  срещу  „Краля на микс-файта” Александър Долотенко.

Срещата премина в размяна на удари и захвати, където украинския представител победи чрез съдийско решение.

Въпреки силното представяне от страна на домакините, нашите момчета им дадоха достоен отпор и спечелиха  една победа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес