Зареждане

Предлагат нов мач Filipovic - Overeem

Предлагат нов мач Filipovic - Overeem
Публикувано на: Януари 17, 2009 в 01:16 ч

Хърватската суперзвезда на бойните спортове Мирко Филипович е получил предложение да се бие с Алисарт Овереем (Хол) по правилата на К-1. Двубоят най-вероятно ще се състои в Япония. Холандецът впечатли феновете, след като изненадващо нокаутира на галавечерта "Дайнамайт" през декември финалиста от заключителния турнир на К-1 Бадр Хари (Мар). Овереем е специалист по Смесени бойни изкуства (ММА) и има едва пет официални кикбокс срещи.

Филипович също има много добър опит в ММА, където е с актив от 24 победи срещу 6 загуби. Най-големият му успех е победата в шампионата на "Прайд" в абсолютна категория през 2006 г. Двамата с Овереем играха през септември по правилата на ММА, но срещата приключи без победител.

В момента хърватинът, който е бивш депутат в своята страна и полицай от елитните антитерористични части, се възстановява от операция на коляното. Той претърпя контузия при победата с нокаут над Хонг Мейн Чой на галавечерта "Дайнамайт". Травмата ще го извади от ринговете за около четири месеца.

mirko filipovic alistair overeem mma свободни двубои смесени бойни изкуства


Източник: sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес