Зареждане

MMA боец срещу доста по-едър олимпийски шампион по джудо

MMA боец срещу доста по-едър олимпийски шампион по джудо
Публикувано на: Юни 1, 2017 в 18:00 ч
 
В клипа по-долу виждаме MMA боецът Yoshihiro Nakao да се бие с олимпийския златен медалист по джудо David Khakhaleishvili, който очевидно е доста по-едър.
 
Размерът на джудиста всъщност може да се окаже пречка за него, защото изглежда малко поизлязал от форма. По някаква причина изглежда много от момчетата в джудото имат големи стомаси и много повече телесна маса. Може би мазнините им помагат да смекчат ударите при всичките тези хвърляния, на които са подложени по време на тренировка или пък може би джудото не е толкова физически изискващ стил, както други като например бразилкото джу-джицу или борбата, където винаги трябва да сте в топ форма.
 
Както се очакваше, златният олимпийски медалист по джудо бързо се измори в тази битка, защото както отбелязахме не изглежда в добра форма. През целият мач джудистът не успя да покаже много от своя стил и изглеждаше напълно доволен да застане и да поема ударите на съперника.
 
Докато двамата бойци изглеждат доста "зелени" в тази битка (което не е изненадващо, тъй като това е съответно първата и третата им борба в ММА), Nakao се оказа в състояние да вземе победата, след като свали грузинеца на земята и го отказа с удари в главата.
 
За Khakhaleishvili това се оказа неговата последна ММА битка. Nakao обаче продължи своята кариера в MMA, като се би за веригата PRIDE FC, където спечели два мача и загуби един.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес