Зареждане

Mirko CroCop срещу Alistair Overeem

Mirko CroCop срещу Alistair Overeem
Публикувано на: Август 27, 2008 в 19:34 ч


Двубоя ще се проведе в Япония и ще е част от турнира Dream 6, който ще се проведе на 23-ти септември

 

Ето какво казва Mirko "CroCop" Filipovic за срещата:

 

"Днес пътувам до Amsterdam където ще се подготвям с Remy Bonjasky и Ivan Hyppolite. Тренирам в Zagreb с Dean Lister, който е един от най-добрите граплъри. Не е специално за този двубой, винаги е хубаво да имаш добри партньори в тренировката."

 

"Все още не е потвърдено, но бих искал да се бия с Overeem. Не знам защо говори глупости за мен, не ми харесва, но бих му казал само да си пести силите за ринга, а не за приказки. Наистина искам този двубой."

 

"Той е добър боец, владее добре ударите с ръце, а е и добър в партер. Бил е 93 кг и е качил до 108 и заедно с неговите 196 см височина е наистина внушителен. Но тежестта е нож с две остриета."

Mirko "CroCop" Filipovic

Alistair Overeem от своя страна казва:

 

"Желанието ми да се бия срещу CroCop дойде след като четох едно интервю с него, в което той казва, че нямало кой да се бие срещу него. Преди време мениджърът ми му е предложил среща, но той беше отказал. След това в K-1 Amsterdam моя противник се контузи и беше предложено на Mirco да го замести и тогава той отново отказа. Това много ме вбеси, защото двубоя ми не се проведе заради този отворко, който не искаше да се бие с мен, а в същото време казва, че никой не иска да излезе срещу него. Това са глупости! Затова говоря така сега и ще продължа докато той не излезе срещу мен. Ще го хвана."

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес