Зареждане

Gabi Garcia срещу шампионка по самбо в Rizin FF

Gabi Garcia срещу шампионка по самбо в Rizin FF
Публикувано на: Март 23, 2016 в 09:27 ч
 
 След победоносния си дебют в Rizin миналия декември, десеткратната шампионка по BJJ Gabi Garcia има вече насрочена среща. Ще бъде срещу шампионката по самбо Anna Malyukova, Русия, и ще се състои на 17-ти април в тежка категория (93 кг.). Ще бъде подглавно събитие за вечерта, в която ще видим Wanderlei Silva и Kazushi Sakuraba в неочаквана граплинг среща.
 
Malyukova има стабилна история в самбото, а местните медии твърдят, че върви по стъпките на Fedor. Тежестта ѝ е около 100 килограма.
 
И двете гладиаторки имат само по една ММА среща зад гърбовете си. Gabi дебютира в Rizin, където нокаутира Lei'd Tapa в първия рунд след като беше повалена в първия рунд. Malyukova също има една победоносна среща.
 
Gabi разказва за бъдещата си опонентка:
 
"Има една битка. Гледах срещата ѝ и ще подоборя играта си определено. Ще тренирам здраво и ще бъда по-внимателна, за да не се окажа пак по някое време на земята неочаквано. Изучавам уменията ѝ в момента. Имам малко време, но ще направя всичко възможно, за да заслужа победата."
 
Бразилката също е изключително радостна, че ще може да се бие в една вечер със своя приятел Wanderlei Silva:
 
"Wanderlei ме покани да бъда част от TUF, когато беше треньор. Покани ме да бъда един от инструкторите. Беше готино - бях първата треньорка там. Ще бъде интересно да се бием в една вечер. Wanderlei е легенда в Япония, хората го обичат. Радвам се, че ще се бия преди него."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес