Зареждане

Светослав Захариев с победа в 8-та секунда

Светослав Захариев с победа в 8-та секунда
Публикувано на: Април 3, 2011 в 13:33 ч

Светослав Захариев записа седма победа в професионалната си кариера след като триумфира в сблъсък с датчанина Ларс Бесанд в турнира Fightergalla 20.

Русенският майстор на смесените бойни изкуства записа впечатляваща бърза победа в първи рунд, само 8 секунди след като се качи на ринга.

С типичната си атака Захариев повали соченият за по-опитен ММА боец Ларс Бесанд, който на практика записа деветата си загуба.

След тежкия удар на Светослав Захариев и отслабналата защита на Бесанд, българския боец триумфира със задушаване пред хилядите фенове около металната клетка.


 

С помощта на родната мениджърска компания "Maxfight', Захариев е първия българин участвал в ММА веригата "Fightergalla' в Дания.

Дебютът на страната ни в чуждестранната бойна лига бе с победа, а българските мениджъри и треньори получиха похвала за развитието на ММА, което е още едно признание за упорития труд.

Захариев си гарантира още покани за участие в предстоящите събития в Дания и някои скандинавски страни, след като различни мениджъри харесаха артистичното поведение на българина.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес