Зареждане

Владимир Минеев нокаутира бразилец и отиде в армията

Владимир Минеев нокаутира бразилец и отиде в армията
Публикувано на: Ноември 20, 2022 в 00:00 ч
Владимир Минеев победи боец, който беше с 20 кг по-тежък от него.

В московската ЦСКА Арена се проведе турнирът по кикбокс REN TV Fight Club. В главната битка се срещнаха Владимир Минеев и бразилецът Фернандо Родригес. За Минеев това беше последна битка преди да замине за армията. През септември той нокаутира бившия босненски културист Ерко Джун.

Сега той се изправи срещу бразилец, който има опит в битки по различни правила, включително с голи ръце. Той обаче няма нито една победа в Русия. Родригес загуби от Сергей Харитонов и Кирил Корнилов с нокаут и от Сергей Билостенни със съдийско решение.

Имаше обаче един нюанс, който можеше да играе в полза на бразилеца. Това са 20 кг. разлика в негова полза. Затова Владимир започна битката в режим на разузнаване, тествайки Фернандо с ритници. Но бразилецът не се оказа толкова лесен, отвръщайки с мощните си удари.

Владимир успя да излезе напред в картите, тъй като Родригес просто не можеше да се справи с атаките му. В третия рунд битката стана много по-отворена. Минеев шокира бразилеца с кроше и добави серия от тежки удари. Фернандо беше съборен, но успя да дойде на себе си и да отвърне с ритници.  

Минеев отново го свали с крошета. Фернандо се изправи с мъка, но срещата беше прекратена от рефера, въпреки че беше готов да продължи битката. Така Владимир спечели с нокаут в третия рунд.

Сега той ще отиде в армията, след като подписа договор с тях. Да се надяваме, че ще го видим на ринга или в клетката в бъдеще.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес