Зареждане

Верхувен доминира над безличен Осаро и защити титлата

Верхувен доминира над безличен Осаро и защити титлата
Публикувано на: Ноември 4, 2023 в 23:36 ч
Рико Верхувен записа лесна защита на титлата в тежка категория на GLORY. "Кралят на кикбокса" заложи безспорната титла срещу Тарик Осаро, който беше временен шампион. Битката им оглави GLORY Collision 6, което се проведе в Арнем, Нидерландия.

Много се говореше за тази битка и всички очакваха голям сблъсък. За съжаление феновете останаха разочаровани от представянето на Осаро. В тази битка той изглеждаше просто като боксова круша, която Верхувен наказва на тренировката.

В първия рунд Рико пое инициативата и вкарваше лоу кикове. Верхувен натискаше, а Осаро заложи на контра, но нямаше много активност при него. Във втория рунд Рико отново беше по-активен и по-добър.

Той вкара две тежки бомби, които едва не откачиха главата на Тарик. В третия рунд Рико правеше каквото си поиска. Битката започна да прилича на спаринг, в който опонентът на Верхувен просто стои и не прави нищо. В този рунд Осаро не вкара нито 1 удар.

В четвъртия рунд Осарo се събуди с две добри попадения, което беше най-доброто от него до момента. Това обаче беше и всичко от него, защото той продължи да бъде безличен до края на битката. Като цяло срещата беше една от най-лесните за Рико в GLORY.

Срещата стигна до решение, което беше единодушно за Верхувен. Това е 11-та  защита на титлата му в тежка категория на GLORY. Това беше силно представяне за Верхувен, който идваше след 2 години отсъствие и операция в коляното.

В интервюто след боя Рико призова за мир в Близкия изток. Той сподели, че ще се бие с всеки, който GLORY му предложат.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес