Зареждане

Tyrone Spong: Ще се бия с Badr Hari за правилната сума

Tyrone Spong: Ще се бия с Badr Hari за правилната сума
Публикувано на: Март 6, 2018 в 16:48 ч
Източник: glorykickboxing.com
Изпратено от: DoloR
 8 години по-късно Badr Hari и Hesdy Gerges разрешиха проблемите си не ринга. Този път Hari игра по правилата и победи Gerges със съдийско решение. Преди години Badr Hari сподели в социалните мрежи снимка с бойци, който Hari си е набелязал и с които иска да се бие. В таргет листа на Badr бяха: 
 
Quarteron, Ghita, Londt, Verhoeven, Gerges и Sponge. С 3-ма от тях Badr се би. Той успя да победи Londt в Чечня пред очите на Ramzan Kadyrov. След това загуби от Rico Verhoeven, защото си счупи ръката. За последно той победи Hesdy Gerges и така остават 3-ма с който той може би ще се бие, но първо трябва да направи реванш с Verhoeven. Един от бойците, който присъстват в таргет листа - Tyrone Spong заяви в интервю, че ще се бие с Hari, но сумата трябва да е голяма. Вижте какво още сподели той:
 
 
"Това беше доста интересна битка за феновете и двамата излязоха и се биха. Мисля, че Hesdy беше прекалено внимателен, което е разбираемо след последната му битка. Мнението ми е че Badr трябва да поработи над играта и над издръжливостта си, но все пак това е Badr и с него 1 удар е решаващ. Смятам, че Verhoeven е в прайма си и ще бъде трудна битка за Hari. Всичко, което от GLORY трябва да направят е да ми пратят чек, защото аз се бия за пари. Подписвайте чека и да го направим."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес