Зареждане

Том Харинк: Бадр Хари ще продължи да се бие!

Том Харинк: Бадр Хари ще продължи да се бие!
Публикувано на: Октомври 13, 2022 в 00:00 ч
Топ треньорът по кикбокс Том Харинк не смята, че Бадр Хари ще се пенсионира. 

Това каза 78-годишният треньор в телевизионната програма HLF8. Според Харинк бившият му ученик не може без аплодисментите и парите. Миналия уикенд Хари направи трилогия с Алистър Овърийм. Бадр водеше след първите два рунда, но два нокдауна в третия рунд спечелиха победа с решение за "The Reem".

Хари загатна за оттегляне от кикбокса, но Харинк не вярва в това.

„Много фенове все още са зад него. Публиката обича да го вижда. Особено мароканските момчета в Холандия обичат да го виждат как се бие. Независимо дали печели или губи.

Рико се бори за точки, докато Хари се бори повече за нокаут. Това изисква много сила. Не знам какво му е на Бадр, но той се срива всеки път. С мен Хари се бореше за победата и спечели 49 от 50-те си мача.

Срещу Алистър Овърийм, Хари получи побой в 3-тия рунд, докато 1-вият беше за него, а 2-ият също беше много близък. Мисля, че това е нещо духовно. Той започва добре всеки път, но не завършва добре. 

Това наистина прави зрелище, да, но не и победи. Бойците трябва да са във фитнеса ден и нощ. Мисля, че това е свързано с начина му на живот, излизането в нощния живот и други неща. 

Бях много строг треньор. Проверявах бойците си, наистина не им беше позволено да ходят на дискотека. Бадр ще продължи да се бие заради парите.", сподели Харинк.

Хари не спираше да говори, че е в най-добрата си форма. Той обаче се представи добре само 2 рунда по 3 минути. Ако това е най-добрата му форма, то тогава за него ще бъде по-добре да сложи край.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес